Posts

Photoshoot Pelamin Studio Murah Cantik di Klang Kapar Meru Shah Alam Jeram Port klang

Image
Salam semua..
Memandangkan ramai yg memilih untuk berjimat dan nikah time PKP Covid19 ni.. kita buka satu lg pakej baru yaaa

Pakej Photoshoot Pelamin Studio di Butik Sri Pengantin Shakira yg bertempat di Tmn Sg Kapar Indah Klang Selangor.

Design pelamin berubah2. Tp dijamin meletop ok!

Ni contoh salah satu design pelamin studio kami

Haaa.. dari Pejabat Tok Kadi lepas nikah tu..boleh terus ke butik utk bergambar ya.
Takpun sapa pengantin yg nikah online bagai haritu.. boleh la photoshoot simpan gambar utk kenangan..
Ini jgk masanya utk pengantin2 lama yg nk bergambar pakai baju pengantin ya. Anniversary ke ape.. grab peluang skrang.

Pelamin studio ni hanya ada time PKP yaaa.. selagi majlis kenduri tak boleh buat besar-besaran ni.

Rate harganya mmg murah.. RM250 shj.. boleh bwk keluarga bergambar selama sejam setengah yaa. Ada aircond.. jgn risau tak panas hehe

Ok buat yg nk pakai baju pengantin skali.. boleh ambil pakej pelamin studio + baju pengantin ya.



Akhir kata.. pengantin2 area …

Pakej Pengantin Nikah Bajet Klang Shah Alam Kapar Selangor

Image
Pakej baruu pakej baruuu

PAKEJ PENGANTIN BAJET!
Hanya RM1000 utk pelamin mini bajet, mekap nikah/sanding, sepasang baju pengantin, veil, bunga tangan, sampin, dan broach!
Murah ke murah?


Mmg kami tak pernah lagi buat pakej sanding/nikah murah camni. Tapi sejak Covid-19 dan PKPP.. ramai yg ambil kesempatan nak nikah sebab dapat jimat takyah kenduri besar-besaran kannn... So, kami pon terpanggil utk bantu anda berjimat! Complete package..dijamin cantik.. tapi murah dan bajet!
Pakej ini utk sementara waktu sahaja yaaaa. Pakej pengantin baket akan tamat tanpa notis. Jadi, sapa berminat kene terus grab.
Nak sembang lebih lanjut.. boleh whatsapp kami ya www.wasap.my/601111789878/sayanakpakejpengantinbajet
Kami tunggu whatsapp berderu2 masuk ni. Pakej terlajak murah la katekannn. Design pelamin baju semua boleh pilih yaaa.
www.wasap.my/601111789878/sayanakpakejpengantinbajet
01111789878

PELAMIN NIKAH TUNANG BAJET DI AREA KLANG MERU KAPAR JERAM SHAH ALAM

Image
Musim2 nikah PKP ni.. sapr nak pelamin mini nikah bajet2.. boleh roger kami ya.
Harga DIY bermula rm200
Harga pelamin mini bermula rm350 shj ya bergantung pd design. Design cantik2 baru2. Kalau nk custom design pon bolehh



















Baju Nikah Putih Murah di Klang Shah Alam Kapar Selangor untuk Disewa (Krim & Offwhite)

Image
Salam sayang semuaaaa...  Sekarang tengah musim Nikah PKP kan? So kami decide nak offer sewaan baju nikah murah2 jeee untuk bakal pengantin ya. Baju nikah ni pelbagai saiz.. ada xxs-xxxxxl plussize ya






Haaa.. semua baju atas ni... RM100 shj! Sewaan adalah untuk baju nikah design atas ni..termasuk free penggunaan veil ya! Berbaloi kan? Sape nk jimat nikah.. boleh grab ya!
www.wasap.my/601111789878/sayanaksewabajunikahrm100

Tak minat design atas ni?boleh up sikit pilih design baju nikah bawah ni pulak ya




Design atas ni semua ada kelassss. Dan offer harga baju nikah nikah amat murah. RM 190 shj termasuk veil!
Suka yg design atas ni?
www.wasap.my/601111789878/sayanaksewabajunikahrm190

Ada lagiiii... Byk pilihan baju nikah di Butik Sri Pengantin Shakira..jgn risau








Ok..ni yg premium nye baju nikah yaa. Sewaan RM290 shj termasuk veil dan bunga tangan! Nak sewa baju lelaki sekali? Genapkam R

Website baru Butik Sri Pengantin Shakira

Image
Salam sayang semuaaaaa

Kami dah upgrade ke website baru ya...
boleh click link bawah ni:

https://butiksripengantinshakira.blogspot.com/

Kalau nak terus whatsapp tanya2 pakej wedding, pakej tunang, baju pengantin plussize, katering, pelamin berendoi, or apa2..pon boleh juga :)
www.wasap.my/601111789878/butiksripengantinshakirablogspot

Kita ada promosi utk majlis tahun 2020 ya!




Kalau contact kami nanti.. cakap magic word:NAKFREEGIFT
Nescaya...anda akan dpt freegift ya :)
Haaa..jgn lepaskan peluang!

Butik kita di Tmn Sg Kapar Indah Klang
011-11789878 (Shakira)
Website baru: https://butiksripengantinshakira.blogspot.com/