Posts

Photoshoot Pelamin Studio Murah Cantik di Klang Kapar Meru Shah Alam Jeram Port klang

Image
Salam semua.. Memandangkan ramai yg memilih untuk berjimat dan nikah time PKP Covid19 ni.. kita buka satu lg pakej baru yaaa Pakej Photoshoot Pelamin Studio di Butik Sri Pengantin Shakira yg bertempat di Tmn Sg Kapar Indah Klang Selangor. Design pelamin berubah2. Tp dijamin meletop ok! Ni contoh salah satu design pelamin studio kami Haaa.. dari Pejabat Tok Kadi lepas nikah tu..boleh terus ke butik utk bergambar ya. Takpun sapa pengantin yg nikah online bagai haritu.. boleh la photoshoot simpan gambar utk kenangan.. Ini jgk masanya utk pengantin2 lama yg nk bergambar pakai baju pengantin ya. Anniversary ke ape.. grab peluang skrang. Pelamin studio ni hanya ada time PKP yaaa.. selagi majlis kenduri tak boleh buat besar-besaran ni. Rate harganya mmg murah.. RM250 shj.. boleh bwk keluarga bergambar selama sejam setengah yaa. Ada aircond.. jgn risau tak panas hehe Ok buat yg nk pakai baju pengantin skali.. boleh ambil pakej pelamin studio + baju pengantin ya. Ak

Baju Pengantin Plus Size XXXXXL Lelaki dan Perempuan Murah dan Terkini

Image
Salam semua... Kali ni, kita nak memudahkan pasangan bakal mempelai lelaki dan perempuan yg saiz comel comel berbadan besar untuk cari baju tunang / nikah / sanding. Sebenarnya Butik Sri Pengantin Shakira ni terlalu banyak koleksi utk pengantin plus size. So, jgn risau ye. Sbb kite geng (Sy pon xxl gak hehe). Gambar2 baju kat bawah ni..sume plus size nye baju kahwin ya. Kita akan alter baju ikot saiz pengantin yg memakainya.. boleh jd lg kecik dan boleh jd lg besar. Selamat jamu mata! Apa2 boleh contact www.wasap.my/601111789878/blogpengantinplussize Seronok kan.... tengok banyak koleksi plussize? Haaaa..boleh terus contact kami di 011-11789878 ya! Atau terus click link ni utk whatsapp: www.wasap.my/601111789878/blogpengantinplussize