Sunday, 10 April 2016

Affiendi & Kirma | Kapar | 2 April 2016


Salam sayang semua... 

Alhamdulillah.. selesai lg Butik Sri Pengantin Shakira menjayakan majlis pengantin TNB Kapar. Kami bertindak sebagai Wedding Planner Affiendi dan Kirma. Pakej yg diambil melibatkan:
- katering
- kanopi
- pelamin
- andaman
- pa system
- fotografi

Official photo belum release lg.. so kite share pic pic amatur je dulu ye. Enjoyyyyy



Such a lovely setting

  


Jelatah nenas


Dalca sayur


Ayam goreng berempah sedapppppp


Daging beriani





Kemeriahan majlis. Pakej kami menyediakan 7 buah khemah beserta kelengkapan dan kerusi bersarung

Kek pengantin 2 tingkat diberikan secara percuma



Styleeeee




ALhamdulillah.. tak putus putus pihak Affiendi mengucapkan terima kasih kpd kami. Kata mereka amat berbeza majlis kali ni berbanding majlis anak sulungnya. TIme anak sulung, diorg merewang masak sendiri. Penat yg amat sampai bapaknye pengsan dibawa ke hospital. Nauzubillah mintak dijauhkan.

Pape pon team BsPS mengucapkan selamat pengantin baru!!!!



Tuesday, 5 April 2016

Asyiqeen & Hashim | Perepat Kapar | 12 Mac 2016

Salam sayang semua...
Alhamdulillah.. dah lama kami berkecimpung dalam bidang Wedding Planner ni. Sangat best bidang ni. Sebab kita menjayakan majlis org.. buat org hepi.. puas hati..lega.. mmg a satisfying job bagi kami.

Kali ni kita share majlis Asyiqeen ya. Risau jugak asalnya time uruskan majlis Asyiqeen. Sebabnya Asyiqeen order utk 300 pax makanan shj. Katenye sedara tak ramai.. dan majlis kecil-kecilan sahaja. Pon begitu.. yg lain2 lengkap. Ada kanopi, pelamin, baju pengantin, mekap, PA system.. siap de band lg. So mmg meriah wpon majlis kecil. Dah dekat majlis tu Syikin mcm nk order tambahan makanan.. tp katenye risau bajet lari. Kami pon promote khidmat credit card machine kami, in case syikin ada masalah kewangan. Tu lah antara kelebihan Butik Sri Pengantin Shakira.. anda boleh guna kredit kad utk membayar di saat terdesak.

Anyway.. ni kita share pic majlis Syikin yer. Mcm biasa.. makanan sedap.. n semua tetamu pon puji servis kami. Kami memantau majlis anda secara dekat.. jaga di tapak majlis.. dan cuba membantu above and beyond our call of duty insyaAllah..
































Monday, 21 March 2016

Mini Pelamin Khatan Putera Pn Masliza (Tanjung Karang, 13 Mac 2015)

Hi semua... la ni mcm mcm trend baru ada kan. Yg terbaru... kenduri berkhatan. Seronok sgt tgk. Berkhatan sunat tu.. meriah sgt. Siap ada kad jemputan, mini pelamin, naik khemah bagai. Kanak2 excited je sampai hilang takut nk bersunat hehe.

Ok kali ni kami berbesar hati dekokan mini pelamin untuk anak Pn Masliza. Tema nya hijau pucuk pisang.



Putera Pn Masliza berposing sebelum sunat



Friday, 18 March 2016

Affendi & Aisyah | 12 Mac 2016 | Kelana Jaya


Salam semua...

Ke Kelana Jaya la kami last weekend. Dewan PKNS Kelana Jaya.

Butik Sri Pengantin Shakira menjayakan majlis Affendi dan Aisyah. Aisyah ni adik kepada Is, client kami dlu.. kirenye adik pengantin nye turn plak naik pelamin. Alhamdulillah.. famili Is ingat pada BsPS dan book utk adiknye pula.
Aisyah book pelamin dewan dan baju pengantin. Tema maroon pink. So sweet.



Songket maroon gold BsPS




Pelamin 40 kaki yang tampak grand.