Posts

Package sanding lengkap

Image
Package sanding lengkapcuma berharga Rm17000 jeeeeeeee ????????? Hamboiiii kemain nak murah niii,mesti kena serbu Butik Sri Pengantin Shakira kalau nak package sanding yang murah gila2 ni Package termasuk kanopi 7 buah ,katering untuk 1000 orang, Fotografi dan PA sistem.

πŸ’•πŸ’• Pasangan khai dan balqis πŸ’•πŸ’•


hehe comel je 😍😍😍😍

pelamin nice ke tak nice ?? πŸ’š



πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž


warna soft2 gitewww πŸ‘πŸ‘




                          🌸🌸🌸


kuih -muih dan buah πŸ…πŸ… 🍘🍘




Menu2 yumyumyum 🍝🍝🍝🍝









package pengantin murah diarea klang

Image
ASSALAMUALAIKUM, HARINI KITA NAK SHARE PASAL PACKAGE SANDING BAJET


 Package yg diambil ialah  :  pelamin mini,makeup,baju lelaki dan perempuan ,aksesori harga  
RM1300 gitewww ,  mana nak dapat kakak abangh oiii !!!! Dah lah murah gila2 cantik pulak tu .


Boleh lah usha gambar kat bawah ni. hehheehh






Fiza dan suaminya


simple makeup :)

nak selfie jugak hehehhe


VIRAL VIRAL VIRAL BUTIK PENGANTIN AREA KLANG MELETOP POM POM !!!!

Image
Harini nak update banyak2 jangan marah la , 
Lagi -lagi baju baruu tapi kali ni special sikit , nak tengok takk apa yang meletop tu ?


1) macam pwincesss tak , haaaaa ni baju baru tau. umur baju ni baru 3 hari hihihi.. Kita buat mengikut cita rasa anda. jangan risau kita buat yang muslimah jugak. Rugii sape yang tak usha . memang recik ah citer diaaa dress ni material fuhh tak tau nak cakap oiii. SAIZ PUN MEMANG BESAR2 HEHEHE,sesuai untuk akak yang chubby2 tu takpayah dah nak diet2. sekarang nak cari baju pengantin datang je butik kami. Apa tunggu lagi , book je terus huhu.

Nak tengok lagi tak ? jeng jeng jeng ...............
 2)

ehhhhhhh kita nak jugak masuk dalam gamnbar ... :P



3)

dari mata turun ke jiwa,nanananananannananana ewahhh nyanyi pulak eh heheh
untuk awak semua boleh  kehkehkeh.


Baju ni kita jahit sendiri yeee dari A ke Z. SO sesapa nk tempah jahit pon bisaaaaaa...
Nak tgkkoleksi baju pengantin plussize lagi? Gi link ni ya: http://butiksripengantin.blogspot.my/2016/10/baju-…

PELAMIN NIKAH BAJET DI AREA KLANG MERU KAPAR DAN YANG SEWAKTU DENGANNYA

Image
Dua minggu lepas ke meru ke kita, sampai sesat-sesat nak mencari rumahnya. Perumahan baru la katakan ,hehehheh . Dengan tekad azamnya mini pelamin untuk anak puan aiza yang bakal bernikah ni siap jugak akhirnya hihi .







PACKAGE LENGKAP PERKAHWINAN MURAH MURAH MURAH DARI BUTIK SRI PENGANTIN SHAKIRA

Image
Nak update sikit baju baru , Baju pengantin kuning diraja yang meletopp-letop sekarang ni oii heee.

1) ANDAMAN 1 set persalinan lengkap (L+P)1 kali makeuppelamin rumah/khemahAksesori (L+P)







2) PELAMIN 








3) MAKE - UP

 Makeup dari MakANDAM yang diiktiraf  tauuuu heheh




Haaaa... selain tu, Razi juga ambil pakej super gempak super lengkap.

KATERING 3,000pax 17 KANOPI PA SYSTEM & DJ

Ni ha details pakejnya:

3)Katering (3000 tetamu)
Nasi berianiNasi putihAyam masak merah/ Ayam goreng berempahDaging beriani/ Rendang dagingDalca sayurJelatah nenasAcar buahBuah orenAir cordialAir mineral4) Keperluan Kanopi 17 set kanopiScallop 2 warnaMeja & kerusi bersarungGerbang (arch)5) Penggunaan Secara Percuma 8 pax meja pengantin dan hidangan16 pax meja VIPKek pengantin 3 tingkat + meja kek200 pax teh tarik400 biji kuih muih2 x food station10 pelayan beruniform