Thursday, 23 June 2016

TEMPAHAN JAHIT

Jgn uolls tak tau ye...
Kami  juga menerima tempahan jahit baju spt bju kurung, kurung moden, , bju tunang, bju nikah, dress pengantin, baju Melayu, kot Mandarin, kot Shantung dan mcm2 lagik lah.






















YANA & NAIM | KUALA SELANGOR | 28 MEI 2016

Meh..meh owg2 Kuala Selangor.
Majlis Yana berlangsung di Tmn Sirambal ...yg dkt2 ngn IPD tu;;;hihi
Yana ni sempoiii betul , suke tgk caranya...happy go lucky gitew..

Yana booked makeup dan sewa busana merah coklat kami...hot betuiii busana kami nie...














Kak Yah kena dera dipaksanya tgk kamera....hahaha


Wednesday, 22 June 2016

SUHAILA & AFIZI | RANTAU PANJANG KLANG | 22 MEI 2016

Meh, nk cite  pasangan yg sama cantik, sama segak.
Suhaila buat tempahan bju baru songket dress, nak kaler2 hijau lembut gitew katanya.
Payah gak lah nk mencari nya, tpi kami usaha kan jgk utk puaskan hati customer tersygg..
Pastu, Suhaila gak book Pelamin ngn BSPS.










Alhamdulillah syukur, nampaknya Su bkn main suke ngn busana dress songket ni....




Pic bwh ni lak Pelamin impian Suhaila yg dipsg di bwh porch atas permintaan Suhaila sendiri.

 


BSPS mengucapkan Selamat Pengantin Baru kpd Su dan Afizi.  Semuga kekal bahagia till JannahNya.  Aamiin.


Wednesday, 15 June 2016

PERSANDINGAN SHAKIRA & AMIR | TMN AMAN PERDANA | 15 MEI 2016

Dkt2 nk bln puasa kan, ramai lah yg ambil kesempatan buat majlis kawen.
Tak terkecuali dgn Shakira lah kan...hihihi..
Dptlah beraya dgn suami tersyg  buat pertama kalinya.

Ini lah Pelamin Citrawarna impian Shakira...








Camne?  Cantik tak?




Yg ni lak view dri dpn meja mkn beradap.  





















Sempat lgik main2 tue pengantin ngn kengkawan nyer...hihi

Meriah betul majlis Shakira ni, siap ngn penari kebudayaan.  Penari ni pun dlm pakej dan service yg pihak butik sediakan juga tau.  Jadi , sesape yg berminat tu..leh lah roger2 Kak Yah ya..





Tarian Bunga Rampai



Tarian Joget Kasih Tak Sudah

Sambil2 penari menari, pengantin disajikan dgn makan beradap dan tetamu lak tgn ke mana, mata ke mana...dok tgk penari menari...hahaha



Nasi Beriani



Dalca Sayur



Jelatah Nenas



Acar Buah



Daging Masak Beriani










Sunday, 12 June 2016

PERNIKAHAN SHAKIRA & AMIR | TMN AMAN PERDANA | 14 MEI 2016

Yg ini lak citer  majlis pernikahan Shakira dan pasangannya Amir.
Majlis nikah berlangsung di Tmn Aman Perdana, Klang pd 14 Mei 2016.

































Mekap, Busana, Pelamin, Inai dan Hiasan Bilik Tidur Pengantin semua under butik.  

Selepas event nikah selesai, pasangan pengantin mengenakan pakaian songket moden dan gaun pula.




























SITI KHADIJAH | TMN SG KAPAR INDAH | 14 MEI 2016

Ok guys..
Kali  ni Kak  nk share pic Mini Pelamin tempahan dri Siti Khadijah utk mjlis nikah adik lakinya.
Kombinasi kaler yang jarang2 dipilih cust, tpi walaupon camtu...tetap sweet gitew...meletop uolls...


























Alhamdulillah, sempurna sudah mjlis adik laki Siti Khadijah.