Posts

Pakej Lengkap All-In Atha| Katering | Kanopi | PA System | Dekorasi | Andaman

Image
Salam semua..

Seperti yg ramai dah tahu, BsPS mmg terkenal dgn Pakej Lengkap yg memudahkan pengantin2 dan keluarga pengantin. Kali ni kami share gambar sekitar majlis anakanda Pn Aisyah di Rantau Panjang Klang.













Pakej yg dipilih Atha ni mmg terbaik.

Andaman 1 set persalinan lengkap (L&P)1 x make upPelaminAksesori (L&P)Katering (1000 tetamu) Nasi berianiNasi putihAyam masak merah/ Ayam goreng berempahDaging beriani/ Rendang dagingDalca sayurJelatah nenasAcar buahBuah orenAir cordialAir mineralKanopi 7 set kanopi ArabicScallop 2 warnaMejaKerusi bersarungKipas & LampuPenggunaan Secara Percuma 8 pax meja pengantin dan hidangan istimewa16 pax meja VIPKek pengantin 2 tingkat + meja kek200 pax teh tarik400 biji kuih muih tradisional2 x food station10 pelayan beruniformPA System & DJBunga tanganGerbang (arch)2 payung pengantin
Nak tgk pic2 lg boleh klik: http://butiksripengantin.blogspot.my/2017/02/pakej-perkahwinan-lengkap-murah-di.html

Pelamin dan Mini Pelamin Penutup 2017

Image
Salam semua.. ni kami nak share pic2 job pelamin terbaru ya. Macam2 tema ada. Tahun 2018 akan datang ni mesti byk yg follow tema2 ni.










Tempahan Pn Zelawati Sementa 9 Sept 2017 di Dewan WK, Jln Kapar, Klang

Image
Salam semua,
Meh nk share pic2 mjlis bln Sept ni.
Pn Zelawati menempah Pelamin dewan, Busana dan Mekap utk mjlis anak lelakinya Ijwad.
















Pelamin Awan Nano menjadi pilihan Pn Zelawati

Pelamin Mini untuk Majlis Bertunang, Nikah, & Sanding

Image
Salam semua.. kali ni kita share gambar2 deko pelamin dan lain-lain hiasan sekali banyak lah ye. Mmg busy yg amat..tak sempat kalau nak share satu persatu.
















Alhamdulillah.. banyak majlis yang kami jayakan. Moga hiasan2 ini memeriahkan lagi majlis keraian masing-masing.

Hiasan Pelamin, Gerbang, Red carpet, Entrance Grand di Pandamaran Klang

Image
Alhamdulillah.. kami berjaya menghias Dewan Sekolah Pandamaran menjadi grand sepertimana yg diidami pengantin kami, As.

Walaupun last minit As menempah servis Butik Sri Pengantin Shakira, kami tetap memberikan yg terbaik.

Antara pakej yg diambil ialah:
- Pelamin bunga-bungaan 50 kaki
- Gerbang pagola bertemakan garden
- Simple entrance deko
- Red & green carpet
- Flower walkaways

Selamat cuci mata ya.. pic nya di bawah ni