Wednesday, 4 May 2016

Din dan Ida | Bertandang | Kampung Jawa | 3 April 2016

Ok. baru la sempat nak upload. Pending habis.

Ni kita backdate event Din ya.. Din dan Ida ni mmg semua serba serbi Butik Sri Pengantin Shakira yg uruskan. Masa majlis nikah, malam berinai, dan sanding belah Ida, BsPS yg deko dan andam. Untuk majlis belah Din pula, BsPS bertindak sebagai Wedding Planner, uruskan katering, kerusi meja, deko, Pa System, dan andaman.

Alhamdulillah semua berjalan lancar... Moga ketemu lg dgn Din dan Ida lepas2 ni :)





















Sunday, 10 April 2016

Affiendi & Kirma | Kapar | 2 April 2016


Salam sayang semua... 

Alhamdulillah.. selesai lg Butik Sri Pengantin Shakira menjayakan majlis pengantin TNB Kapar. Kami bertindak sebagai Wedding Planner Affiendi dan Kirma. Pakej yg diambil melibatkan:
- katering
- kanopi
- pelamin
- andaman
- pa system
- fotografi

Official photo belum release lg.. so kite share pic pic amatur je dulu ye. Enjoyyyyy



Such a lovely setting

  


Jelatah nenas


Dalca sayur


Ayam goreng berempah sedapppppp


Daging beriani





Kemeriahan majlis. Pakej kami menyediakan 7 buah khemah beserta kelengkapan dan kerusi bersarung

Kek pengantin 2 tingkat diberikan secara percuma



Styleeeee




ALhamdulillah.. tak putus putus pihak Affiendi mengucapkan terima kasih kpd kami. Kata mereka amat berbeza majlis kali ni berbanding majlis anak sulungnya. TIme anak sulung, diorg merewang masak sendiri. Penat yg amat sampai bapaknye pengsan dibawa ke hospital. Nauzubillah mintak dijauhkan.

Pape pon team BsPS mengucapkan selamat pengantin baru!!!!



Tuesday, 5 April 2016

Asyiqeen & Hashim | Perepat Kapar | 12 Mac 2016

Salam sayang semua...
Alhamdulillah.. dah lama kami berkecimpung dalam bidang Wedding Planner ni. Sangat best bidang ni. Sebab kita menjayakan majlis org.. buat org hepi.. puas hati..lega.. mmg a satisfying job bagi kami.

Kali ni kita share majlis Asyiqeen ya. Risau jugak asalnya time uruskan majlis Asyiqeen. Sebabnya Asyiqeen order utk 300 pax makanan shj. Katenye sedara tak ramai.. dan majlis kecil-kecilan sahaja. Pon begitu.. yg lain2 lengkap. Ada kanopi, pelamin, baju pengantin, mekap, PA system.. siap de band lg. So mmg meriah wpon majlis kecil. Dah dekat majlis tu Syikin mcm nk order tambahan makanan.. tp katenye risau bajet lari. Kami pon promote khidmat credit card machine kami, in case syikin ada masalah kewangan. Tu lah antara kelebihan Butik Sri Pengantin Shakira.. anda boleh guna kredit kad utk membayar di saat terdesak.

Anyway.. ni kita share pic majlis Syikin yer. Mcm biasa.. makanan sedap.. n semua tetamu pon puji servis kami. Kami memantau majlis anda secara dekat.. jaga di tapak majlis.. dan cuba membantu above and beyond our call of duty insyaAllah..