Posts

VIRAL VIRAL VIRAL BUTIK PENGANTIN AREA KLANG MELETOP POM POM !!!!

Image
Harini nak update banyak2 jangan marah la , 
Lagi -lagi baju baruu tapi kali ni special sikit , nak tengok takk apa yang meletop tu ?


1) macam pwincesss tak , haaaaa ni baju baru tau. umur baju ni baru 3 hari hihihi.. Kita buat mengikut cita rasa anda. jangan risau kita buat yang muslimah jugak. Rugii sape yang tak usha . memang recik ah citer diaaa dress ni material fuhh tak tau nak cakap oiii. SAIZ PUN MEMANG BESAR2 HEHEHE,sesuai untuk akak yang chubby2 tu takpayah dah nak diet2. sekarang nak cari baju pengantin datang je butik kami. Apa tunggu lagi , book je terus huhu.

Nak tengok lagi tak ? jeng jeng jeng ...............
 2)

ehhhhhhh kita nak jugak masuk dalam gamnbar ... :P



3)

dari mata turun ke jiwa,nanananananannananana ewahhh nyanyi pulak eh heheh
untuk awak semua boleh  kehkehkeh.


Baju ni kita jahit sendiri yeee dari A ke Z. SO sesapa nk tempah jahit pon bisaaaaaa...
Nak tgkkoleksi baju pengantin plussize lagi? Gi link ni ya: http://butiksripengantin.blogspot.my/2016/10/baju-…

PELAMIN NIKAH BAJET DI AREA KLANG MERU KAPAR DAN YANG SEWAKTU DENGANNYA

Image
 Dua minggu lepas ke meru ke kita, sampai sesat-sesat nak mencari rumahnya. Perumahan baru la katakan ,hehehheh . Dengan tekad azamnya mini pelamin untuk anak puan aiza yang bakal bernikah ni siap jugak akhirnya hihi .







PACKAGE LENGKAP PERKAHWINAN MURAH MURAH MURAH DARI BUTIK SRI PENGANTIN SHAKIRA

Image
Nak update sikit baju baru , Baju pengantin kuning diraja yang meletopp-letop sekarangni oii heee.

1) ANDAMAN1 set persalinan lengkap (L+P)1 kali makeuppelamin rumah/khemahAksesori (L+P)







2) PELAMIN 








3) MAKE - UP

 Makeup dari MakANDAM yang diiktiraf  tauuuu heheh




Haaaa... selain tu, Razi juga ambil pakej super gempak super lengkap.

KATERING 3,000pax17 KANOPIPA SYSTEM & DJ

Ni ha details pakejnya:

3)Katering (3000 tetamu)
Nasi berianiNasi putihAyam masak merah/ Ayam goreng berempahDaging beriani/ Rendang dagingDalca sayurJelatah nenasAcar buahBuah orenAir cordialAir mineral4) Keperluan Kanopi17 set kanopiScallop 2 warnaMeja & kerusi bersarungGerbang (arch)5) Penggunaan Secara Percuma8 pax meja pengantin dan hidangan16 pax meja VIPKek pengantin 3 tingkat + meja kek200 pax teh tarik400 biji kuih muih2 x food station10 pelayan beruniform

VIRALLLL, Baju Pengantin Besar

Image
Assalamualaikum,Selamat hari selasa.hehehe Apakahabar awakkkk semua. kita nak kabor kat awok2 yang sedang mencari baju pengantin,baju nikah,sanding semua jeniss la senang citer yang saiz besor-besor lah kan. Semua ada di butik kami . Jom usha gambor2 kat bawah ni huhu :




1)

MAJLIS PERKAHWINAN LINA DAN ALONG

Lawa ke idokkk baju pengantin baru kita nii, Baju songket kauu.Haaaa, nampak maneh jaa depa pakai.





2) EWAHHHHH BUAT MINI LOVE PULAKK TU 💗




3) CANTIK LAWA KACAK BERGAYA DENGAN MEMAKAI BAJU SONGKET VIRAL NI






PAKEJ PERKAHWINAN DEWAN LENGKAP & MURAH DI SELANGOR | KATERING | KEPERLUAN DEWAN | ANDAMAN | DEKORASI | PA SYSTEM

Image
Ok... ni pula PAKEJ LENGKAP DEWAN BSPS ya.

Buat masa ini kami tidak menyediakan dewan. Jadi kami hanya sediakan keperluan dewan seperti kerusi meja dan dekorasi. Sambil2 tu, macam biasa lah kami ada katering, andaman, dan PA system sekali dalam pakej.

Cuba usha PAKEJ LENGKAP DEWAN BSPS di bawah ni ya:

Andaman1 set persalinan lengkap (L&P)1 x make upPelamin dewan 3 panelAksesori (L&P)Katering (1000 tetamu)Nasi berianiNasi putihAyam masak merah/ Ayam goreng berempahDaging beriani/ Rendang dagingDalca sayurJelatah nenasAcar buahBuah orenAir cordialAir mineralKeperluan Dewan22 Meja beserta bunga hiasan220 Kerusi bersarungKarpet merah6 x Flower stand walkawayGerbang (arch)Penggunaan Secara Percuma8 pax meja pengantin dan hidangan16 pax meja VIPKek pengantin 2 tingkat + meja kek200 pax teh tarik400 biji kuih muih2 x food station10 pelayan beruniformPA System & DJBunga tangan2 payung pengantin
Ok gambar sikit2 kita share ya.