Posts

Pelamin Mini untuk Majlis Bertunang, Nikah, & Sanding

Image
Salam semua.. kali ni kita share gambar2 deko pelamin dan lain-lain hiasan sekali banyak lah ye. Mmg busy yg amat..tak sempat kalau nak share satu persatu.
















Alhamdulillah.. banyak majlis yang kami jayakan. Moga hiasan2 ini memeriahkan lagi majlis keraian masing-masing.

Hiasan Pelamin, Gerbang, Red carpet, Entrance Grand di Pandamaran Klang

Image
Alhamdulillah.. kami berjaya menghias Dewan Sekolah Pandamaran menjadi grand sepertimana yg diidami pengantin kami, As.

Walaupun last minit As menempah servis Butik Sri Pengantin Shakira, kami tetap memberikan yg terbaik.

Antara pakej yg diambil ialah:
- Pelamin bunga-bungaan 50 kaki
- Gerbang pagola bertemakan garden
- Simple entrance deko
- Red & green carpet
- Flower walkaways

Selamat cuci mata ya.. pic nya di bawah ni










Hiasan Hari Kecemerlangan Sekolah | SMKA Hira' Jeram di PKNS Shah Alam

Image
Salam semua..

Get ready yer, kite nak update semua job2 yg Butik Sri Pengantin Shakira dah jayakan.

Untuk post yg ni, kita share hiasan dekorasi sempena Hari Kecemerlangan SMKA Hira' Jeram. Majlis gilang gemilang berlangsung di Dewan PKNS Shah Alam. Kami pon sebenarnya baru tahu yg kt PKNS tu ade dewan untuk disewa hehe.

Tema oren2 peach dgn penuh bunga.... haaa..cikgu2..ustazah2.. jgn takut nk mntk quotation untuk deko sekolah ya.. kami anggap amal jariah jgk ni.. murah2 je cajnya..








Ni kali kedua kami berurusan dgn Cikgu Zai untuk deko sebenarnya. Beberapa bulan lepas kami dah hias dewan sekolahnya untuk majlis khatam Quran. Tu ha sempat selfie aritu hehe.



Package sanding lengkap

Image
Package sanding lengkapcuma berharga Rm17000 jeeeeeeee ????????? Hamboiiii kemain nak murah niii,mesti kena serbu Butik Sri Pengantin Shakira kalau nak package sanding yang murah gila2 ni Package termasuk kanopi 7 buah ,katering untuk 1000 orang, Fotografi dan PA sistem.

πŸ’•πŸ’• Pasangan khai dan balqis πŸ’•πŸ’•


hehe comel je 😍😍😍😍

pelamin nice ke tak nice ?? πŸ’š



πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž


warna soft2 gitewww πŸ‘πŸ‘




                          🌸🌸🌸


kuih -muih dan buah πŸ…πŸ… 🍘🍘




Menu2 yumyumyum 🍝🍝🍝🍝